Astrologiske prognoser
Ja så er nok et astrologisk år ved sin ende, og vi går et nytt år i møte. Solen har beveget seg gjennom alle de 12 stjernetegn, med de temaer og utfordringer hvert enkelt tegn representerer. Det er vårjevndøgn, hvor natt og dag er like lange. Solen plasserer seg høyere på himmelen og det blir lettere og se lyst på tilværelsen.

I fiskenes tegn gav vi slipp på det vi ikke lenger har bruk for gjennom renselse og healing. Vi har klargjort oss for det nye som måtte komme til oss, for Væren står for en ny start og en ny begynnelse. Da Væren er forbundet med det mentale, vil det nye tre frem i oss som nye tanker og ideer, og om dette er noe som vil bære frukter, se det får det kommende året vise. 

Væren er knyttet til ildelementet samt at det er et såkalt kardinalt tegn, hvilke indikerer at den er utrustet med en sterk vilje og pågangsmot, men der ligger også en tendens til overmot, hvor man kan handle på impulsivitet uten å tenke seg godt nok om. Tålmodighet er derfor en dyd, men ikke alltid like lett å forholde seg til for en med mye ild. Dens motto er; den som intet våger, intet vinner, for ingenting skal være uprøvd.

Væren er med andre ord modig og liker utfordringer og å ta sjanser. Pionerånden er derfor knyttet til dette tegnet, hvilke kreves deres mot, for det kan være både skummelt og vågalt og bevege seg ut på ukjent terreng hvor ingen har tråkket opp stien i forkant. Væren er hærføreren og den som viser vei, og med sin energi og vitalitet gledes den over å kunne oppildne og å være en støttespiller for andre mennesker.

Vel, våger vi å ta frem ildkraften i oss selv, ta styring i eget liv og å bli selvstendig? Våger vi å lytte til den gnisten som oppstår når vi mottar en kraftimpuls av en ny tanke og en ny ide, se det er da vi kanskje har noe bærekraftig som vi kan bidra med til våre medmennesker. 

Med dette ønsker jeg dere et riktig godt vårjevndøgn og et spennende kommende nytt astrologisk kalenderår. <3

KH
Siv Nancy Ingvaldsen

Solen beveger seg inn i Værens tegn
20.03.17 - kl. 11:29
Bla om til forrige
Hjem      Astrologiens verden     Astrologi og tolkning    Månefaser