Drømmekurs
Lær deg selv og kjenne gjennom dine drømmer


Kurset vil bli satt opp i to deler. Du kan selv velge om du kun vil ta del 1, eller om du vil fortsette og følge opp med del 2.


Kurset passer for alle. Det passer for de som ønsker å bruke sine drømmer som et redskap til å forstå seg selv bedre, og som ønsker å oppnå en større selverkjennelse. Kurset passer også for de som jobber som terapeut og som ser muligheter i å kunne bruke drømmer som et alternativ i sin virksomhet.
Del 1


Del 1 byr på en del teoretisk forståelse om drømmer, drømmefaser og symbolikker. Vi kommer også til å jobbe litt med chakraene, da de er inngangsportaler til vår psyke på ulike nivåer. Det vil bli lagt opp til en gruppehealing / meditasjon som en avslutning på dagen.
Varighet: Lørdag fra kl 10:00 - 17:00


Pris kr. 1300,- inkl. materiell.

Del 2


Består av 7 selvutviklende kvelder hvor vi tar for oss kursistenes drømmer og tolker disse. Det blir gitt oppgaver fra gang til gang, med et og et chakra som utgangspunkt for våre drømmer. Vi vil også jobbe med noen øvelser knyttet til  drømmearbeid. Kveldene avsluttes med en meditasjon etterfulgt av gongbad. Siste kvelden avslutter vi med en chakrabalansering.


Pris kr. 2800,- inkl. materiell
Hjertets Visdom  v / Siv Nancy Ingvaldsen - Tors vei 21 - 3179 Åsgårdstrand - tlf 900 781 26
Hjem
Kalender
Astrologi og drømmer
Drømmearbeid
Aktiviteter
Astrologi og tolkning
Del 1
Lørdag 08.09.18
Kl. 10:00 - 17:00
Kalenderoversikt for
del 2
Del 2
Oppstart:
  Blir satt opp etter
ønske
Kursene blir holdt på min hjemmeadresse i Tors vei på Åsgårdstrand.
For nærmere opplysning, ta kontakt med meg på min mailadresse, eller på tlf 900 781 26.


Velkommen skal du være!


Betaling:
  
Kr 500,- betales som depositum ved påmelding. Depositumet tilbakebetales inntil en uke før kursstart. Deretter ingen refusjon.


Begrenset plass!